E sigaret vloeistof

E sigaret vloeistof is misschien bekender onder de naam e-liquid. Deze vloeistof gebruik je in een elektronische sigaret of clearomizer. Dankzij het verdampertje in deze e-sigaret of clearomizer wordt de e sigaret vloeistof verdampt en kun je een hijsje nemen.
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Glazed Berry Biscuit - Flavourtec
Bes, Glazuur, Koekjes
PG/VG 60/40
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Caribbean Ice - Vampire Vape
Kokosnoot, Mango, Menthol
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Vanilla Rum - Cirkus The Authentics
Rum, Vanille
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Strawberry Queen - Flavourtec
Aardbei, Menthol
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Mango Chill - Flavourtec
Mango, Menthol
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Honey Moon - Flavourtec
Meloen
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Guava Sweet Sour - Flavourtec
Guave
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Berry's Mix - Flavourtec
Menthol, Rode bes
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Lemon Shake - Flavourtec
Citroen, Milkshake
PG/VG 50/50
Coil > 1.0Ω
E-liquid
Pistachio Milk - Flavourtec
Melk, Pistache

Verschil e sigaret vloeistof

Er zitten een hele hoop verschillen tussen de verschillende e sigaret vloeistoffen uit ons assortiment. Allereerst natuurlijk het merk. Maar ook de prijsverschillen zijn noemenswaardig. Prijsverschillen komen onder andere door de hoeveelheid tijd die in een e-liquid is gestoken. Je ziet daarom vaak dat de wat plattere smaken, ook vaak wat voordeliger zijn, terwijl vloeistoffen met een bijzondere mix van smaken, juist weer wat duurder zijn.

Daarnaast is een belangrijk verschil bij een vloeistof ook de samenstelling van een vloeistof.
Een e-liquid bestaat namelijk uit twee belangrijke grondstoffen. Propylene Glycerol, afgekort PG, en Plantaardige Glycerol, afgekort VG. PG is een stof die je ook kunt vinden in een flesje bier en zorgt bij de e sigaret vloeistof vooral voor de smaak en de throat hit. VG is een stof die je kunt vinden in een ijsje en wordt veelal gebruikt in rookmachines in discotheken. VG zorgt dan ook voor de hoeveelheid damp.

E sigaret vloeistof met nicotine

Helaas mogen we vanuit SmokeSmarter, gevestigd in Nederland, geen e sigaret vloeistoffen met nicotine versturen naar België. De Belgische wet schrijft namelijk dat er in België via online winkels geen nicotine ingekocht kan worden door de consument. Alle Europese landen, waaronder ook Nederland en België, dienen zich aan deze Belgische wet te houden.

De e sigaret vloeistoffen zijn daarom voor onze klanten in België alleen beschikbaar zonder nicotine.

Meer weten over e sigaret vloeistof?

Zijn nog niet al je vragen beantwoord en wil je meer weten over de e sigaret vloeistof uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met alle vragen rondom vloeistoffen en de e sigaret.