Batterijen

Hieronder vind je al onze batterijen. Verschillende soorten batterijen voor in een box mod. Van 18650 tot 21700 batterijen.
Meer info
2 producten

Batterijen

2 producten
Batterijen zijn er in verschillende maten zoals 18650 of 21700, met verschillende specificaties.
 
Ook heeft elke batterij een bepaalde capaciteit, wat aangeduid wordt met mAh, wat staat voor milliampère-uur.
Je hebt eigenlijk twee verschillende soorten batterijen voor een e-sigaret. Zo zijn er de batterijen waarop je direct een clearomizer kunt plaatsen en die je op die manier in gebruik kunt nemen. Je hebt echter ook box mod-batterijen die je niet kunt gebruiken zonder box mod of batterijbehuizing.

Box mod batterijen

Box mod-batterijen gebruik je dus in de regel met een box mod. Deze batterijen worden ook wel 18650 of 21700 batterijen genoemd. Deze term staat voor het formaat van de batterij. Bij een 18650 batterij is de diameter bijvoorbeeld 18mm en de lengte 65mm. Bij een 21700 batterij is de diameter dus wat groter; 21mm en de lengte 70mm.

Capaciteit batterijen?

Bij elke batterij wordt een bepaalde mAh-waarde benoemd. Dit is kort gezegd de capaciteit van de batterij. Het betekent niet meteen dat de batterijen met een lage mAh-waarde kort meegaan gedurende de dag. Dit is namelijk ook afhankelijk van hoeveel power je van de batterij vraagt en gebruikt.

Batterijen die een lagere mAh-waarde hebben, gebruiken vaak ook minder stroom om een coil af te vuren, waardoor ze vaak alsnog gemakkelijk een dag meegaan.

Batterijen opladen?

Box mod-batterijen kun je alleen opladen via een externe oplader of uit nood via de box mod of batterijbehuizing zelf. Het is echter raadzaam om altijd een externe oplader te gebruiken. Dit is beter, sneller en veiliger voor je batterijen. De externe opladers uit ons assortiment verschillen uiteraard ook nog van elkaar. De een laadt de batterijen sneller op dan de andere, of de een heeft wat meer functies dan de andere. Ook heeft de ene oplader maar 1 slot om een batterij in op te laden. We hebben ze echter ook met 4 slots of meer.

Nog meer vragen over batterijen?

Zijn jouw vragen na deze tekst nog niet beantwoord en wil je meer weten over batterijen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Ook voor andere vragen rondom de e-sigaret kun je bij ons terecht!