Overig

Hieronder vind je allerlei overige onderdelen voor de e-sigaret. Denk hierbij aan losse siliconen ringetjes tot hoesjes om je e-sigaret mee te beschermen.
Meer info
7 producten

Overig

7 producten
Om je e-sigaret te beschermen, kun je ervoor kiezen om je e-sigaret in een beschermhoes of tasje te dragen. Vaak kun je in deze beschermhoes of tas ook nog wat losse onderdelen zoals een e-liquid kwijt.

Handig voor onderweg!
In de categorie Overig vind je onderdelen voor de e-sigaret die eigenlijk nergens anders onder vallen. Toch zijn deze onderdelen producten handig, maar soms zelfs van belang. Sommige onderdelen, zoals de siliconen ringetjes, kunnen bijvoorbeeld lekkages voorkomen.

Hoesjes voor de e-sigaret

Dit is bijvoorbeeld een product wat heel handig kan zijn. Ben je bijvoorbeeld veel onderweg? Of werk je veel buiten? Of ga je toevallig op vakantie? Dan is een beschermhoesje voor je e-sigaret erg handig om te hebben. Meestal kun je er ook nog wat meer in kwijt dan je e-sigaret alleen, waardoor je meteen alles bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan je e-liquid.

Ook hebben wij hoesjes in de vorm van een tasje. Deze kun je bijvoorbeeld aan je riem hangen, waardoor je jouw e-sigaret binnen handbereik hebt.

Siliconen ringen voor je clearomizer

Een belangrijk onderdeel van je e-sigaret of clearomizer zijn de siliconen ringen. Deze houden bijvoorbeeld het glaasje van de clearomizer op zijn plek en zorgen ervoor dat er geen e-liquid boven of onder het glaasje door kan lopen. De siliconen ringen voorkomen op die manier lekkages.

Handig om te weten is dat siliconen ringen kunnen gaan scheuren of breken wanneer deze ietwat droog worden. Je kunt ze daarom af en toe even invetten met je eigen e-liquid. Hierdoor blijven ze lekker soepel en gaan ze een stuk langer mee.

Heb je toevallig nieuwe siliconen ringen nodig? Let er dan op dat je de juiste siliconen ringen bestelt. Ook deze hebben specifieke afmetingen en zijn daardoor alleen geschikt voor de bijbehorende e-sigaret of clearomizer.

Meer weten over deze categorie Overig?

Is nog niet alles duidelijk, of heb je een vraag over de onderdelen, hoesjes of siliconen ringen? Of wil je nog iets anders weten over de e-sigaret en zijn toebehoren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen.