Klantenservice

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur – Weekend gesloten

Retouren & garantie

Batterijen, opladers en een aantal toebehoren hebben in de regel een garantie van 6 maanden.
Door de strenge veiligheids- en hygiënenormen kan SmokeSmarter geen garantie leveren op e-liquids, clearomizers en coils.

Mocht je de exacte garantieperiode willen weten voor een product, kun je dit op elke productpagina vinden onder het kopje Technische specificaties. Voor vragen of in geval van twijfel kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Wanneer je een bestelling annuleert ontvang je het geld binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betalingsmiddel als in de oorspronkelijke transactie.

Wel behouden we ons het recht om de goederen eerst te controleren. Wij kunnen de terugbetaling weigeren als de producten niet volledig zijn verzonden en/of niet meer in goede staat zijn en/of niet meer in de originele verpakking zitten.
Je kunt een bestelling binnen 14 dagen annuleren en terugsturen, zolang de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn. De koper draagt het risico van de retourzending. SmokeSmarter is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van producten tijdens de terugkeer.