Driptips

Hieronder vind je al onze driptips. Deze hebben we met verschillende aansluitingen, formaten en uiteraard ook in heel veel verschillende kleuren.
Meer info
9 producten

Driptips

9 producten
Een driptip is simpel gezegd het mondstuk van je e-sigaret of clearomizer, waaraan je een hijsje neemt.

De driptip beschikt bijna altijd over een bepaalde universele aansluiting zoals een 510 of 810-aansluiting.
Driptips zijn mondstukken voor de elektronische sigaret of clearomizer. Deze worden normaal gesproken standaard bij een e-sigaret of clearomizer geleverd. Je hebt echter wel de mogelijkheid om deze te vervangen, voor het geval je graag een ander soort mondstuk wilt. Of omdat je hem bijvoorbeeld bent verloren.

Aansluiting van driptips

Net zoals clearomizers, batterijen en andere onderdelen van de elektronische sigaret hebben ook de mondstukken een specifieke aansluiting. De meest voor de hand liggende is de 510-aansluiting. Ook de 810-aansluiting wordt steeds populairder en is iets groter qua formaat. De 810-aansluiting wordt daardoor veelal gebruikt bij clearomizers die gebruik maken van Sub Ohm coils.

Vorm van driptips

We hebben driptips in verschillende vormen en groottes. Zo zijn er driptips die wat platter zijn en daardoor anders in de mond liggen, dan een ronde driptip dat doet. Ook zijn er driptips die voor een wat koelere damp zorgen, omdat ze wat langer zijn van formaat waardoor de damp de kans krijgt om af te koelen. De vorm van een driptip kan dus zeker voor wat verschil zorgen in de ervaring en manier van elektronisch roken.

Materiaal van driptips

Ook het materiaal waaruit een mondstuk bestaat kan een andere ervaring in dampen geven. Zo zijn er driptips gemaakt van kunststof, maar ook van metaal. Bekende materialen binnen de wereld van mondstukken zijn bijvoorbeeld teflon, resin en delrin. Deze materialen worden veelal gebruikt bij clearomizers die gebruik maken van Sub Ohm coils. Dit zijn namelijk materialen die tegen hoge temperaturen kunnen en de hitte afvoeren, waardoor ze toch koel aan blijven voelen.

Driptips reinigen

Een driptip kun je simpel reinigen door hem af te spoelen onder warm tot heet water. Ook zou je hem kunnen laten weken in een bakje met water (en eventueel wat zeep) of alcohol (mits het materiaal hier tegen kan).

Driptip vervangen

Een driptip moeten vervangen kan komen doordat je hem bijvoorbeeld kwijt bent geraakt. Echter is het zo nu en dan vervangen van je driptip ook fijn uit hygienisch oogpunt gezien. Zeker wanneer het mondstuk uit bijvoorbeeld kunststof bestaat. Daar kan een smaak en e-liquid namelijk een beetje intrekken.

Meer weten over driptips?

Weet je niet zeker welke aansluiting jouw mondstuk heeft, of heb je andere vragen over driptips? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder!