Lege flesjes

Hieronder vind je alle lege flesjes uit ons assortiment. In verschillende maten en soorten.
Meer info
2 producten

Lege flesjes

2 producten
Lege flesjes zijn handig wanneer je bijvoorbeeld zelf je e-liquid maakt. Dan kun je in de lege flesjes alles afmeten.

Handig is ook het naaldspuitje. Door middel van streepjes op dit spuitje kun je precies op de milliliter doseren.
Lege flesjes hebben we in verschillende soorten en formaten. Van kleine 10ml flesjes tot grotere 120ml flesjes. Daarnaast is het ene flesje wat dikker van formaat dan het andere flesje. Ook heeft de een bijvoorbeeld een (afneembaar) naaldje eraan zitten, de ander enkel een (afneembaar) tuitje. De een beschikt over een kindvriendelijke sluiting of heeft maatstreepjes op het flesje staan, de ander weer niet.

Waarvoor zijn er lege flesjes?

Lege flesjes worden in de wereld van elektronisch roken veelal gebruikt om zelf je e-liquids in te maken en mixen. In de regel heb je hiervoor een smaakstof (ook wel aroma genoemd) nodig en een basisvloeistof (ook wel base genoemd). Dan is een leeg flesje handig, zodat je alles in het flesje op de milliliter uit kunt rekenen en af kunt meten. Zo kun je in elk leeg flesje weer een andere smaak of mix maken.

Om het zelf mixen van je e-liquid nog makkelijker te maken, hebben we ook een naaldspuitje in ons assortiment. Dit naaldspuitje heeft kleine maatstreepjes, zodat je precies de gewenste hoeveelheid aroma en basisvloeistof af kunt meten op de milliliter nauwkeurig.

Uiteraard is het ook mogelijk om in de lege flesjes kant-en-klare e-liquids met elkaar te mixen. Denk bijvoorbeeld aan een kant-en-klare smaak zoals aardbei, die je graag wilt mengen met wat framboos. Of tabak met wat menthol. Ook dat kan in de lege flesjes.

Meer weten over onze lege flesjes?

Heb je nog vragen over het gebruik van lege flesjes? Of heb je andere vragen met betrekking tot de e-sigaret of vloeistoffen uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen.