E-liquid

Hieronder vind je al onze e-liquids. Verkrijgbaar in verschillende smaken en verschillende PG en VG samenstellingen.
Meer info
74 producten

E-liquid

74 producten
Een e-liquid is een kant-en-klare vloeistof die je kunt gebruiken in de e-sigaret.

De basisstoffen van een e-liquid zijn PG en VG.

De stof PG zorgt vooral voor de kriebel in de keel en VG voor de hoeveelheid damp.
Een e-liquid is de vloeistof die wordt gebruikt in een elektronische sigaret, ook wel e-sigaret genoemd. E-liquids zijn er in verschillende samenstelling, van verschillende merken in verschillende smaken. Zo hebben wij meer dan 450 verschillende smaken in ons assortiment.

Samenstelling e-liquid

Zoals hierboven al genoemd hebben we e-liquids in verschillende samenstelling. Een e-liquid bestaat in de basis namelijk uit de grondstoffen PG en VG. De afkorting PG staat voor Propylene Glycol en de afkorting VG staat weer voor Vegetal Glycerin.

De stof PG is de sterkste smaakdrager van de twee en zorgt voor de kriebel in je keel. Dit wordt ook wel throat-hit genoemd.
De stof VG is een stuk achter voor je keel. Daarnaast zorgt VG ook voor de hoeveelheid damp. Hoe meer VG er in een e-liquid zit. Hoe meer damp je zult ervaren.

Goed om te weten is dat de stof VG een stuk stroperiger is dan PG. De stof PG is weer een stuk dunner. Het is daarom belangrijk om te weten of jouw e-sigaret of clearomizer wel veel PG of VG aan kan. In de regel kun je aanhouden dat jouw e-sigaret of clearomizer veel VG aan kan, als de coil een Ohm waarde van 1.0 of lager heeft.

Wil je het echter zeker weten? Vraag het dan gerust na bij onze klantenservice. Zij kunnen jou, dankzij hun jarenlange ervaring, vertellen of jouw e-sigaret geschikt is voor meer VG of juist meer PG.

E-liquid smaken

In ons assortiment e-liquids vind je allerlei smaken. Zo hebben we hele pure en platte smaken, zoals bijvoorbeeld menthol. Maar ook kun je in ons assortiment allerlei mixen van smaken vinden. Denk bijvoorbeeld aan appel met een vleugje kaneel. Of nog veel complexer; Tabak met karamel, hazelnoten, amandel en vanille.

Eigenlijk is dus niks te gek qua smaak.
Is jouw mix toevallig toch niet te vinden? Dan kun je altijd nog zelf e-liquids met elkaar mengen. Denk bijvoorbeeld aan de smaak aardbei die je mengt met een menthol smaak. Dit kun je probleemloos met elkaar mixen.

Meer weten over e-liquid?

Heb je nog vragen over e-liquids? Of heb je vragen over jouw e-sigaret? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen!