Glaasjes

Hieronder vind je al onze glaasjes. Handig voor wanneer het glaasje van jouw clearomizer of e-sigaret stuk is gegaan.
Meer info
27 producten

Glaasjes

27 producten
De glaasjes uit ons assortiment behoren altijd tot een specifieke clearomizer of e-sigaret. Let daarom op bij het bestellen van het juiste glaasje.

Weet je niet zeker welke je moet hebben? Vraag het na bij onze klantenservice.
In ons assortiment vind je verschillende soorten glaasjes, voor verschillende elektronische sigaretten en clearomizers. Om het juiste glaasje te bestellen, is het belangrijk dat je het juiste glaasje bestelt, want elke elektronische sigaret of clearomizer heeft zijn eigen specifieke glaasje.

Verschillende merken glaasjes

De glaasjes die wij aanbieden zijn allen origineel en worden ingekocht bij het merk zelf. We bieden ze dan ook aan van verschillende populaire en bekende merken. Denk hierbij aan merken zoals Aspire, Eleaf, Justfog, SMOK en Vaporesso. 

Pyrex glaasjes

Je hebt vast wel ergens het woordje Pyrex voorbij zien komen. De huidige glaasjes binnen de wereld van e-sigaretten worden namelijk gemaakt van glaswerk van het merk Pyrex. Pyrex glas is zeer geschikt binnen de wereld van de elektronische sigaret, want het is hittebestendig gehard natronkalkglas en kan tegen zeer hoge temperaturen. Pyrex glas wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor ovenschalen.

Omdat de coil (het verdampertje) in een elektronische sigaret ook hoge temperaturen haalt, is het van belang dat het glaasje hier tegen kan. Vandaar ook dat de meeste producenten kiezen voor Pyrex glas.

Glaasje vervangen

Een glaasje hoef je eigenlijk alleen te vervangen wanneer er bijvoorbeeld een barst in het glaasje zit en hij stuk is. Die barst kan namelijk voor lekkages zorgen. Als een glaasje volledig kapot is gegaan en daardoor onbruikbaar is geworden is het uiteraard het tijd om het glaasje te vervangen.

Het kan ook zijn dat je het glaasje zou willen vervangen wanneer je een hele sterke smaak hebt gebruikt die je niet meer weg krijgt uit het glaasje, omdat het erin getrokken is. Donkere en scherpe smaken zoals tabak, chocola en mint kunnen soms erg lang blijven hangen. Nu is dit bij Pyrex glas gelukkig minder snel het geval als bij een kunststof glaasje.

Welk glaasje?

Welke glaasje je nodig hebt, is erg afhankelijk van de elektronische sigaret of clearomizer die je hebt. Daar hoort een specifiek glaasje bij met specifieke afmetingen. Een kleine afwijking kan namelijk al zorgen voor een lekkende elektronische sigaret of clearomizer.

Weet je niet zeker welke elektronische sigaret of clearomizer je hebt? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij kunnen aan de hand van een beschrijving of foto vaak meteen zeggen welke elektronische sigaret of clearomizer je hebt en daar het bijpassende glaasje voor zoeken.

Meer weten over onze glaasjes?

Wil je meer weten over de glaasjes voor je e-sigaret en clearomizer? Of heb je vragen over andere onderdelen uit ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen!