Opladers

Hieronder vind je al onze opladers voor de e-sigaret. Van opladers voor externe batterijen, maar ook opladers voor batterijen met een EGO of 510-aansluiting.
Meer info
5 producten

Opladers

5 producten
Maak je gebruik van een losse 18650 of 21700 batterij? Dan raden wij aan om een externe oplader te gebruiken.

Dit is onder andere beter voor je batterijen. En het is dan een kwestie van je lege batterij omruilen voor een volle batterij.
Er zijn verschillende opladers beschikbaar die je kunt gebruiken voor de batterijen van je elektronische sigaret. Wel is het zo dat niet iedere oplader geschikt is voor iedere batterij. Het is daarom belangrijk om te weten welke oplader je precies moet hebben.

Opladers met verschillende aansluitingen

Misschien heb je het al ergens voorbij zien komen op onze website; 510 en EGO. Een batterij heeft namelijk een specifieke aansluiting waar een bijpassende oplader op past. Zo zijn er batterijen met alleen een 510-aansluiting, of zijn er batterijen met een EGO én 510-aansluiting.

Als een batterij een 510-aansluiting heeft, betekent dit dat de schroefdraad in de batterij valt. Als een batterij over een EGO én 510-aansluiting beschikt, zit er ook schroefdraad aan de buitenzijde van de aansluiting.

Als je een batterij met een 510-aansluiting hebt, dien je dus ook een oplader te gebruiken met een 510-aansluiting. De aansluiting en schroefdraad van de oplader, valt dan in de 510-aansluiting van de batterij.

Wanneer je een batterij met een EGO én 510-aansluiting beschikt, kun je ook gaan voor een oplader met een EGO-aansluiting. De oplader valt dan over de schroefdraad van de EGO-aansluiting van de batterij heen.

Opladers voor batterijen zonder 510 of EGO-aansluiting

Ook zijn er batterijen met helemaal geen specifieke aansluiting en passen ze alleen in een externe oplader. Hierbij gaat het meestal om 18650 en 21700 batterijen, die je vaak zelf in een batterijbehuizing van je box mod moet stoppen.

Vaak kun je de batterij ook opladen via de mod zelf, via bijvoorbeeld een micro USB-poort. Het is echter verstandig om altijd voor een externe oplader te gaan en de micro USB-poort alleen te gebruiken in het geval van nood. De micro USB-poort is namelijk een fragiel onderdeel. Het zou zonde zijn als deze kapot gaat en je daardoor bijvoorbeeld geen gebruik meer kunt maken van updates.

Daarnaast is het opladen via een externe oplader veiliger en beter voor je 18650 of 21700 batterijen, en daarnaast is het vaak ook nog een stuk sneller.

Meer weten over opladers?

Weet je niet welke oplader je precies nodig hebt? Of heb je daar nog andere vragen over? Stel je vragen dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder.