Halo e-liquid

Halo e-liquid is een zeer bekend en populair merk binnen de wereld van de elektronische sigaret. Halo is ontstaan in de United States en heeft zich daar gevestigd in het zuidoosten, in de staat Florida.
Halo is een merk dat er vroeg bij was. Ze waren er dan ook als een van de eerste bij, bij het ontstaan van de elektronische sigaretten branche. Ze behoren inmiddels ook tot een van de grootste e-liquid merken.

E-liquids van Halo

Halo staat vooral bekend om zijn tabak en menthol-smaken en we hebben er daar dan ook meer dan 10 van in ons assortiment. Alle smaken van Halo worden geleverd in een zacht en inknijpbaar 10ml flesje. De bijsluiter is weer te vinden aan de achterkant van het label op het flesje.

De e-liquids van Halo hebben een verhouding van 70% PG en 30% VG. De grondstof PG staat voor Propylene Glycol en zorgt vooral voor de smaak en throat hit. De grondstof VG staat voor Vegetal Glycerin en zorgt juist weer voor de hoeveelheid damp. De e-liquids van Halo zorgen daarom voor veel smaak, maar geven ook een mooie hoeveelheid damp af.

Kwaliteit is een van de belangrijkste speerpunten van Halo zelf. Zij willen hun gebruikers namelijk het beste alternatief geven, ten opzichte van analoog roken. Zij vinden dat een iets mindere kwaliteit een groot verschil kan maken in het maken van keuzes. Ze zijn daarom ook continu bezig met het testen van hun e-liquids en de kwaliteit hiervan. Ze kijken hierbij ook absoluut naar de feedback van gebruikers.

Meer weten over een Halo e-liquid?

Heb je vragen over de e-liquids van Halo of van een ander merk? Of heb je een vraag over een ander soort vloeistof voor de e-sigaret? Neem dan nu meteen contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen en voorzien je graag van advies.