Klantenservice

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur – Weekend gesloten

DIY

Wanneer je zelf e-liquids wilt mengen, heb je als eerste de base nodig, die PG, VG en optioneel nicotine bevat. Om de e-liquid een smaak te geven, heb je ook een aroma nodig. In ons assortiment vind je daarnaast hulpmiddelen, zoals naaldflesjes en naaldspuitjes, om het mengen van e-liquids een stuk makkelijker te maken.
Om zelf coils te wikkelen heb je als eerste een rebuildable atomizer nodig met een bijpassende batterij of box mod. Daarnaast kun je dan met weerstandsdraad en katoen (of ander wick-materiaal) zelf je coil wikkelen.

In ons assortiment kun je verschillende gereedschappen en hulpmiddelen vinden die het wikkelen van coils een stuk makkelijker maken.

Het grote verschil tussen een rebuildable atomizer en een normale clearomizer is de coil. Bij een normale clearomizer is de coil gebruiksklaar en bij een rebuildable atomizer moet deze zelf gewikkeld worden.

Er zijn 3 verschillende soorten rebuildable atomizers namelijk de RTA, de RDTA en de RDA. Bij een RTA is er een tank aanwezig en bij een RDA is het de bedoeling dat je zelf steeds e-liquid op je coil en wick druppelt. Een RDA beschikt daarom niet over een tank, waar je vloeistof in doet. Een RDTA zit er tussenin en kun je als RDA óf als RTA gebruiken.
De base is onderdeel van een e-liquid. Het is de basisvloeistof van een e-liquid en wordt gebruikt om zelf e-liquids van te mengen. Onze base bevatten PG, VG en in sommige gevallen nicotine in verschillende samenstellingen. Een base bevat geen smaakstoffen en is daardoor neutraal van smaak.
Een aroma zorgt voor de smaak in een e-liquid. Met een aroma en base kun je helemaal zelf jouw eigen e-liquid mengen. Voor het zelf maken van e-liquids hebben we meer dan 500 verschillende aroma's in ons assortiment.
Wanneer je jezelf bezig houdt met DIY, betekent dit dat je veel dingen zelf maakt. Denk bijvoorbeeld aan het zelf wikkelen van een coil, met weerstandsdraad en katoen (ook wel wick genoemd). Daarnaast kun je jezelf ook bezig houden met het zelf mengen van e-liquids, door middel van Base (de basis van een e-liquid) en aroma's (de smaakstoffen).