Shake & Vape

Hieronder vind je al onze Shake & Vape's. Deze vloeistoffen zijn net iets geconcentreerder dan een e-liquid en dienen daarom nog gemengd te worden.
Meer info
0 producten

Shake & Vape

0 producten
Bij bijna alle Shake & Vape's bestaat het product uit een 60ml flesje, met daarin 50ml geconcentreerde vloeistof.

Aan het 60ml flesje kun je 10ml booster of nicotinevrije base toevoegen, om zo tot een kant-en-klare e-liquid te komen.
Een Shake & Vape wordt gebruikt in een e-sigaret. Een Shake & Vape betreft een flesje dat niet volledig is afgevuld. In dit flesje zit namelijk een wat geconcentreerdere vloeistof die nog gemengd moet worden met basisvloeistof. Vandaar ook de naam “Shake & Vape”. Je voegt namelijk wat basisvloeistof toe, je schudt het flesje en het is klaar voor gebruik.

Klaarmaken Shake & Vape

Een Shake & Vape vloeistof is niet zo geconcentreerd als een aroma, waarmee je helemaal zelf je e-liquids mengt, maar het is dus wel iets geconcentreerder dan een kant-en-klare e-liquid en is daarom nog niet puur te gebruiken. Om er wel een kant-en-klare eliquid van te maken, vul je het Shake & Vape flesje aan met basisvloeistof.

De meeste Shake & Vape flesjes bestaan bijvoorbeeld uit een 60ml flesje, met daarin 50ml geconcentreerdere vloeistof. Je dient dan dus het flesje aan te vullen met 10ml basisvloeistof, zodat je uiteindelijk 60ml e-liquid in het flesje hebt, wat klaar is om te vapen.

Samenstelling Shake & Vape

De meeste Shake & Vape vloeistoffen hebben een wat hoger VG-gehalte. Dankzij deze stof zijn ze het meest ideaal om te gebruiken met Sub Ohm coils, aangezien VG ietwat stroperig is. VG is een stof dat ook zorgt voor veel damp.

Ben je niet zo van de VG en wil je juist wat minder damp? Of is je e-sigaret niet geschikt voor veel VG, gezien de stroperigheid? Dan kun je het gehalte uiteraard wat omlaaghalen, door het Shake & Vape flesje aan te vullen met een basisvloeistof die puur uit PG bestaat.

Meer weten over Shake & Vape?

Is er nog iets onduidelijk over de Shake & Vape vloeistoffen? Of heb je gewoon een andere vraag waarvan het antwoord hier niet te vinden is? Stel je vragen dan nu meteen aan onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen!